Project Nekton gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Om een ruimte te creëren die de productiviteit en het welzijn bevordert moeten we er voor zorgen dat het kantoor een optimale verlichting heeft. Wetende dat we tegenwoordig gemiddeld 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is beter licht dat ons welzijn bevordert van het grootste belang. Studies hebben aangetoond dat de juiste mix van licht kan helpen bij het verbeteren van taakprestaties en cognitief functioneren, terwijl ook vermoeidheid wordt verminderd. Bovendien kan optimale verlichting de stemming en het energieniveau verbeteren, waardoor een positievere werkomgeving wordt gecreëerd!

Bij het ontwerpen van een kantoorruimte is het belangrijk om rekening te houden met verlichting om een ruimte te creëren die bevorderlijk is voor productiviteit en welzijn. Beter licht kan organisaties dus helpen de war for talent te winnen door een stimulerende kantooromgeving te creëren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame verlichting? Laat je adviseren door onze experten!

LED's talk
Kantoren - Project Nekton Kantoren - Project Nekton

De voordelen voor uw werknemers:

  • Bepaal de sfeer met comfortabele en dynamische verlichting: Het stelt ons in staat om een comfortabele, op maat gemaakte omgeving te scheppen die voldoet aan ruimtelijke, functionele en biologische eisen.
  • Verbetert de ervaring en schept een sterke band tussen werknemers en werkgevers: Licht, aanwezig in alle ruimtes, kan een stimulans zijn voor betere communicatie en samenwerking.
  • Licht gemaakt voor mensen: Verbetert het welzijn door synchronisatie van het circadiaans ritme, wat een directe impact heeft op de tevredenheid van werknemers, hun productiviteit en positieve ingesteldheid.

Lees meer over de voordelen in onze blog Human Centric Lighting en het belang van goede verlichting op kantoor

De voordelen voor uw organisatie:

  • Intelligente, dynamische verlichting om verspilling te stoppen: Een lager energieverbruik wordt bereikt door gebruik van intelligente verlichting, geregeld via tijdschema’s, aanwezigheid en lichtgevoelige sensoren die zijn ingesteld op maximaal gebruik van natuurlijk licht om energieverspilling een halt toe te roepen.
  • Beslissingen nemen die gericht zijn op efficiëntie: Door het gebruik van sensoren die de bezettingsgraad van specifieke ruimtes kunnen meten, verkrijgen wij informatie die ons in staat stellen om strategische beslissingen te nemen om ruimtes zo efficiënt mogelijk te beheren. Zo kunnen we de gebieden identificeren die het meest gebruikt worden, evenals de stroom van bewegingen in kaart brengen, om middelen aan te passen, te plannen en de efficiëntie te verbeteren.
  • Incidenten en gebreken opsporen om toekomstige uitgaven te voorspellen: Door actief toezicht te houden op de informatie uit verlichtingsarmaturen, zijn we in staat om incidenten op te sporen en de uitrusting van installaties te inspecteren om een goede werking en een vlot toekomstig onderhoud te garanderen.
Kantoren - Project Nekton

"Professioneel en flexibel team, zowel in verkoop, planning als in uitvoering. Brede productkennis en ervaring in installatie. Er wordt in functie van het beschikbaar budget naar een goede oplossing... Lees meer gezocht. Leuke samenwerking!" - JVDM

Zinq
Van Wellen group
Van Moer Logistics
C. Steinweg Group
Plankton
Omco
Mediafin
Induver
WZC Mayerhof
IGW
Groupe Rossel
Etion
EATON
Campine
BMT
Bagaar
Asogem
Alstom
Unilin
Tops Foods
Bank van Breda