Project Nekton gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Trigrr – Smart Building Platform

Project Nekton is een gecertifieerde integrator van het Building Operating System Trigrr.

Triggr - Project Nekton

Verlichting speelt een cruciale rol in het onderling verbonden web van gebouwbeheer en deelt belangrijke gegevens met het bredere gebouwbeheersysteem. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alles in één oogopslag te zien is, waardoor monitoring en optimalisatie voor optimale prestaties mogelijk worden.

Trigrr is een Building Operating System (BOS) dat van elk commercieel gebouw een efficiënt en agnostisch slim gebouw maakt. Alle hardware-apparaten en software zijn verenigd in één globaal systeem om de efficiëntie van het gebouw, het welzijn van de bewoners en de waarde van de activa te verhogen.

A unique metalanguage

Met Trigrr spreken alle apparaten dezelfde taal, ongeacht het type systeem of apparatuur (ventilatie, verlichting, beveiliging, audiovisueel, enz.). Deze  metalanguage vertaalt onmiddellijk iedere soort informatie naar alle protocollen.

Trigrr is ontworpen om de protocollen van morgen eenvoudiger te leren, en biedt uitgebreide achterwaartse compatibiliteit.

Deze universele taal maakt het mogelijk om een ongekend niveau van synergie te bereiken zonder de interacties ooit te bevriezen. Bevrijd van de logica van scripts past het slimme gebouw zich aan de behoeften van iedere vastgoedaanbieder aan!

Outstanding compatibility

Het Trigrr systeem is compatibel met een groot aantal merken en protocollen die in commerciële gebouwen worden gebruikt. Het doorbreekt de logica van silo’s en zorgt voor echte 360º interoperabiliteit!

Trigrr - Project Nekton Trigrr - Project Nekton

Intuitive user interface

Trigrr biedt ook een bedieningsinterface voor eindgebruikers. Deze interface werkt als een universele afstandsbediening voor het slimme gebouw en is beschikbaar op elk scherm om in realtime alle technologieën in het gebouw te bedienen: verlichting, HVAC, toegangscontrole, video, IoT, audio, liften – enzovoort.

Op iedere locatie kan ook een eenvoudige QR-code worden weergegeven waarmee bezoekers de apparatuur in een bepaalde ruimte kunnen bedienen.

 

Secure by design

Trigrr garandeert zijn klanten een hoog beveiligingsniveau en optimale stabiliteit.
De BOS zelf wordt gehost in de cloud, maar kan ook in het hart van het gebouw op elke Linux-server worden geïnstalleerd. Dankzij deze technische flexibiliteit kan zelfs aan het meest veeleisende beveiligingsbeleid worden voldaan.

Wiredscore Accredited solution 2023

Dankzij de flexibiliteit en efficiëntie die Trigrr biedt, kan een gebouw dat is uitgerust met onze BOS een SmartScore-certificering krijgen.

Met het goedkeuringsstempel van WiredScore kunt u er zeker van zijn dat u technologieën implementeert en gebruikt die in overeenstemming zijn met de hedendaagse normen voor slimme gebouwen.

Een gecertificeerd WiredScore-gebouw genereert een ongelooflijke ROI, objectief bevestigd door de grootste internationale vastgoedbeheerders.

Trigrr - Project Nekton Trigrr - Project Nekton

Gecertifieerde Trigrr integrator

Project Nekton is een gecertifieerde integrator van het Building Operating System Trigrr.

Project Nekton is een gecertifieerde integrator van het Building Operating System Trigrr.

Zinq
Van Wellen group
Van Moer Logistics
C. Steinweg Group
Plankton
Omco
Mediafin
Induver
WZC Mayerhof
IGW
Groupe Rossel
Etion
EATON
Campine
BMT
Bagaar
Asogem
Alstom
Unilin
Tops Foods
Bank van Breda