Project Nekton gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Om financieel gezond te blijven in industriële bedrijven is het essentieel om de kosten van elk proces zorgvuldig te monitoren.

Een keuze voor hoogwaardige materialen en technieken kan de downtime minimaliseren. Verlichting die zowel comfort als functionaliteit biedt, waarborgt de veiligheid op de werkvloer en verhoogt de productiviteit van de medewerkers. Geconnecteerde verlichting sluit naadloos aan bij de visie van Industrie 4.0, waarbij de potentie van geavanceerde technologie volop wordt ingezet.

Bij het ontwerpen van een industriële omgeving is het dus cruciaal om aandacht te besteden aan verlichting, zodat we een werkomgeving creëren die zowel de productiviteit als de veiligheid en het welzijn van de medewerkers bevordert.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame verlichting? Laat je adviseren door onze experten!

LED's talk
Industrie - Project Nekton Industrie - Project Nekton

De voordelen voor uw werknemers

Het beheren van een industriële site vereist meer dan geavanceerde systemen en geoptimaliseerde processen. Het is afhankelijk van uw meest waardevolle bron – toegewijde, getalenteerde werknemers.

Het juiste licht voor elke taak. We creëren een veilige werkomgeving door zorg te dragen voor een goed verlichte werkvloer die enerzijds voldoet aan alle visuele aspecten van het licht: kleurtemperatuur, verlichtingssterkte, kleurweergave, lichtverdeling, contrastverhouding, reduceren van flikkering en verblinding.

We bevorderen anderzijds ook het welzijn van de werknemers door de niet-visuele aspecten te in acht te nemen, licht dat inspeelt op ons emotioneel, biologisch en cognitief functioneren. Dit concept is beter bekend als Human Centric Lighting (HCL).

De voordelen voor uw organisatie en industriële site

Onderhoud: van reactief tot anticipatief. Ongeplande uitvaltijd is voor iedereen vervelend. Vanaf nu is het dankzij permanente monitoring mogelijk om proactief onderhoud uit te voeren en zo stilstand tot een minimum te beperken.

Slimme apparaten: Met onze geavanceerde sensoren en beacons kunt u belangrijke machines, processen en werkruimten binnen uw site bewaken, monitoren en observeren. Ze geven u een duidelijk beeld van de status van uw site, de bezetting, de activiteit en nog veel meer. Zo weet u altijd en overal wat er aan de hand is.

Dankzij onze digitale connectie zijn uw projecten schaalbaar en leveren we specifieke inzichten en rapporten, afgestemd op zowel financiële als operationele behoeften.

Tenslotte minimaliseren we de milieu-impact door te kiezen voor oplossingen met een hoog rendement en duurzaam ontwerp zodat er minder afval overblijft.

LED’s talk

Industrie - Project Nekton

"Correct advies aangepast aan de noden van de klant. Vlotte communicatie over uitvoeringstermijnen dewelke perfect gerespecteerd werden. Vlotte, correcte plaatsing door vakmensen. " - Gizy Lamaire

Zinq
Van Wellen group
Van Moer Logistics
C. Steinweg Group
Plankton
Omco
Mediafin
Induver
WZC Mayerhof
IGW
Groupe Rossel
Etion
EATON
Campine
BMT
Bagaar
Asogem
Alstom
Unilin
Tops Foods
Bank van Breda