Project Nekton gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Project Nekton ontwerpt, realiseert en optimaliseert energiezuinige lichtconcepten op maat. Samen bewandelen we een totaaltraject met oog voor elke stap: van studie tot strategie, van installatie tot optimalisatie.

Wat als iedereen zijn persoonlijke kennis en expertise zou inzetten in de transitie naar een duurzamere planeet?

Wij geloven dat er in de evolutie naar een duurzamere planeet nog veel winst valt te halen uit het efficiënter inzetten van producten, grondstoffen en energie.

Bij Project Nekton kijken we niet onverschillig toe, maar benutten we onze expertise in lichtoplossingen maximaal om een golf van verandering te creëren. Zo willen we zichtbaarheid geven aan een efficiëntere en circulaire toekomst.

Duurzaam leven wordt vaak geassocieerd met minder: we eten minder vlees, we rijden minder met de auto en verbruiken minder energie. Wij kiezen er echter voor om de stap naar duurzaamheid te zien als een opportuniteit voor meer: een vooruitgang, met meer innovatie en meer comfort.

Daarom kiezen we voor een langetermijnaanpak, met een onmiddellijke impact op mens en planeet. Door een grondige behoefteanalyse, het implementeren van slimme technieken en een vakkundige installatie creëren we licht dat zich aanpast aan de natuurlijke noden van de gebruiker, met een directe winst op energieverbruik en comfort als gevolg.

Over ons - Project Nekton Over ons - Project Nekton

Our Truths

  • Duurzaamheid is een opportuniteit voor verbetering: Wij geloven dat duurzame oplossingen niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook kansen bieden om bedrijfsprocessen en efficiëntie te verbeteren.
  • Langetermijnaanpak met een onmiddellijke impact op energieverbruik en comfort: Onze oplossingen zijn ontworpen voor de toekomst, maar leveren vanaf dag één tastbare besparingen en een verhoogd comfort voor gebruikers.
  • Altijd in evolutie: De wereld verandert voortdurend en wij ook; we streven ernaar om altijd voorop te lopen in innovatie en de nieuwste technologieën.
  • Integere, oprechte en persoonlijke aanpak: Elk project, groot of klein, benaderen we met eerlijkheid, authenticiteit en een persoonlijke touch om echte waarde te creëren voor onze klanten.
  • Circulariteit is een streven: Voor ons betekent duurzaamheid meer dan alleen energiebesparing; we streven ernaar om oplossingen te creëren die aan het einde van hun levensduur opnieuw kunnen worden gebruikt.

Our Promises

  • 1 aanspreekpunt: Communicatie is essentieel, daarom zorgen we ervoor dat u altijd één toegewezen contactpersoon heeft, die op de hoogte is van alle details van uw project.
  • Eigen installatieteam: Wij vertrouwen op ons in-house team van getrainde professionals voor installaties, wat betekent dat we kwaliteit en consistentie in elke stap kunnen garanderen.
  • We denken proactief (mee): Wij wachten niet af; we anticiperen op mogelijke uitdagingen en bieden actief oplossingen aan, altijd met het oog op het optimaliseren van uw lichtervaring.
  • Geen onverwachte kosten: Bij ons krijgt u een duidelijke projectprijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.
  • Hoge service: Onze toewijding eindigt niet bij de installatie; we zijn er trots op dat we altijd beschikbaar en bereikbaar zijn voor eventuele vragen of ondersteuning na de oplevering.
Over ons - Project Nekton

"Naast het realiseren van een behoorlijke energiebesparing en het verbeteren van het comfortniveau, is het project ook uitgevoerd met een uitstekende naleving van de afspraken. " - Roy Van den Wyngaert

Bekijk de case: Etion

Duurzaamheid hoeft geen last te zijn – concrete acties zoals het omschakelen naar een slim en duurzaam lichtsysteem hebben een onmiddellijke impact hebben op duurzaamheid én comfort.

Ons merk

De Project Nekton branding heeft in 2024 een complete transformatie ondergaan, waarbij elk onderdeel de harmonie van onze ambities en acties vertegenwoordigt.

🐙 Het octo-icoon is een eerbetoon aan het diverse leven dat in de diepten van onze oceanen zwemt. In onze strijd tegen klimaatverandering is de oceaan meer dan gewoon water – het is een bron van leven én inspiratie.

💡 In het hart van ons logo schijnt de gloeilamp, een baken van onze filosofie: een gezonde omgeving voedt een gezonde geest. Het is onze belofte om werkplekken te creëren die welzijn en positiviteit stimuleren door het volledige spectrum van zonlicht naar binnen te halen.

🌐 Het IoT-pictogram is een knipoog naar het digitale tijdperk dat de werkplek heeft veranderd. De komst van IoT, 5G en AI is niet alleen een technologische evolutie, maar ook een culturele verschuiving. Project Nekton loopt voorop en zorgt ervoor dat organisaties en hun mensen zijn toegerust voor dit nieuwe paradigma.

Meet the Project Nekton Team

Tussen pot en pint ontstaan vaak de beste ideeën. Dat was niet anders bij Project Nekton. Een brede mix aan kennis en kunde, een aloude vriendschapsband en een gemeenschappelijke passie legden de basis voor ons avontuur.

Cédric

Cédric

Stéphane

Stéphane

Guy

Guy

Laurent

Laurent

Vincent

Vincent

Simon

Simon

Idan

Idan

Nasrollah

Nasrollah

Brand manifesto

In het licht van vandaag,
veranderen we onze manier van denken.
We genieten van wat we hebben,
maar gebruiken het verstandig.
We kiezen voor optimisme,
duurzaamheid als een opportuniteit voor verbetering,
voor meer innovatie en meer comfort.

In het licht van morgen,
nemen we het persoonlijk,
en ondernemen actie.
We leren uit onze ervaring,
en gebruiken onze expertise.

In het licht van de toekomst,
zien we het grotere geheel.
En denken we op lange termijn,
met de nodige zelfrelativering.

In het licht van verandering
Zien we de uitdagingen van deze tijd
Want met het oog op duurzaamheid
Plaatsen we de toekomst in een ander licht.

Vacatures

Wil je meewerken aan een duurzamer verlichte toekomst? Ontdek onze vacatures en join het Project Nekton team!

Wat onze tevreden klanten zeggen

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. We zijn dan ook heel fier het vertrouwen te krijgen van enkele prachtige klanten.

"Dankzij de vele jaren ervaring binnen de verlichtingssector en zijn pragmatische aanpak rond relighting, is Cédric de ideale lesgever voor een praktijksessie rond lichtregelsystemen binnen de Speci... Lees meerialisatiecursus Verlichting die georganiseerd wordt vanuit KU Leuven - Gent i.s.m. Groen Licht Vlaanderen." - Catherine Lootens

"Project Necton heeft fantastisch werk geleverd met de installatie van onze LED-verlichting. Het team was professioneel en efficiënt, met minimale verstoring van onze werkzaamheden. Bovendien hielpe... Lees meeren ze ons perfect bij het indienen van subsidies. Zeer tevreden en absoluut een aanrader!" - Jeroen Van Diest – Tops Foods

"Project Nekton heeft in onze productiehal alle bestaande armaturen vervangen door LED armaturen die bestendig zijn tegen de atmosferische omstandigheden van onze zuurafdeling. Vooraf duidelijke lic... Lees meerhtstudie opgemaakt. In goed overleg en met kennis van zake de prijsberekening gemaakt en planning besproken. Op vraag van ons werd in twee fasen gewerkt. eerste fase tijdens zomersluiting en tweede fase in het najaar 2023. Bij beide fasen werd door Nekton de planning nauwkeurig gerespecteerd. De werken werden professioneel uitgevoerd met respect voor onze infrastructuur en veiligheidsregels. Een compliment voor het ganse team! En nu genieten wij van een beter verlichte hal die zorgt voor een meer aangenamen en vooral meer veilige werkomgeving, met een duurzamer verbruik. WIN-WIN-WIN!" - ZINQ Antwerpen

"Naast het realiseren van een behoorlijke energiebesparing en het verbeteren van het comfortniveau, is het project ook uitgevoerd met een uitstekende naleving van de afspraken. " - Roy Van den Wyngaert

Bekijk de case: Etion

"Correct advies aangepast aan de noden van de klant. Vlotte communicatie over uitvoeringstermijnen dewelke perfect gerespecteerd werden. Vlotte, correcte plaatsing door vakmensen. " - Gizy Lamaire

"Professioneel en flexibel team, zowel in verkoop, planning als in uitvoering. Brede productkennis en ervaring in installatie. Er wordt in functie van het beschikbaar budget naar een goede oplossing... Lees meer gezocht. Leuke samenwerking!" - JVDM

"Bedankt voor jullie kennis en competenties in het domein van Licht en de bijhorende oplossingen en sturingen. " - Eric Gielen

"Goede uitvoering, technische kennis en naleving van de afgesproken timing " - Geert Merckx

"De samenwerking met Nekton verliep zeer vlot. Een met kennis van zaken onderbouwde offerte werd gevolgd door een correcte installatie. De communicatie doorheen het process was vlot en efficient. " - PDB

"Goede service, kwaliteitsverlichting! " - CP

"Professioneel, alles zoals afgesproken " - PT

"Snelle offerte met héél goede prijzen, snelle plaatsing. Zeer vriendelijke mensen! Gewoon zeer goed! " - Parfumerie AURA, Kapellen

Zinq
Van Wellen group
Van Moer Logistics
C. Steinweg Group
Plankton
Omco
Mediafin
Induver
WZC Mayerhof
IGW
Groupe Rossel
Etion
EATON
Campine
BMT
Bagaar
Asogem
Alstom
Unilin
Tops Foods
Bank van Breda