Interact

Project Nekton is Certified System Integrator voor Interact – het Internet of Things platform voor geconnecteerde verlichtingssystemen.

Hardware + software + services = light and insight

Interact is een portfolio van op maat gemaakte softwaretoepassingen die speciaal zijn ontworpen om connected verlichtingssystemen en de gegevens die deze systemen verzamelen, samen te laten werken met uw slimme gebouwen, smart city en andere oplossingen die gebruikmaken van het Internet of Things.

Zie een Interact-systeem als een slim, responsief computernetwerk dat licht geeft. In het algemeen bestaat een Interact connected verlichtingssysteem uit drie hoofdniveaus of -lagen: hardware die is geïnstalleerd in de verlichte ruimte, software die toegankelijk is via de cloud, en optionele diensten van Signify.

Lighting management

Een connected verlichtingssysteem kan je veel eenvoudiger en effectiever beheren. Bekijk real-time gegevens over de status en werking van jouw gehele verlichtingssysteem via een gebruiksvriendelijk dashboard. Met sensoren die in de armaturen zijn ingebouwd of aan het systeem zijn toegevoegd, kan je gedetailleerde gegevens verzamelen van de verlichte omgeving.

Beheer waar en wanneer dan ook

Met het Interact IoT-platform in de cloud kan je individuele lichtpunten, groepen lichtpunten of jouw hele systeem op afstand beheren en bewaken. Controleer de operationele status, schakel en dim, plan en los problemen op vanaf elke plek met een internetverbinding, op elk moment. Met een volledig beeld van jouw verlichtingsactiviteiten kan je jouw verlichting en energie-output afstemmen op jouw specifieke vereisten, waardoor de operationele prestaties worden geoptimaliseerd en de kosten worden verlaagd.

Visualiseer

Bekijk alle lichtpunten, energieverbruik, bezettings- en voetgangerspatronen en meer. Gegevens over het verlichtingssysteem worden opgeslagen in het Interact IoT-platform in de cloud. Analyseer en rapporteer historische gegevens om trends te ontdekken en nieuwe inzichten te verkrijgen die je kan gebruiken om de energie- en operationele efficiëntie te maximaliseren en je te helpen jouw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Sensorgegevens kunnen op vergelijkbare wijze worden gebruikt om bedrijfsprocessen, ervaringen van hotelgasten en stadsdiensten te verbeteren.

Adapt and scale

Begin klein – bijvoorbeeld met straatverlichting in één wijk of de kantoorverlichting op één verdieping van jouw gebouw – en schaal het systeem op naargelang je plannen en budgetten. Configureer en herconfigureer het systeem eenvoudig wanneer jouw verlichtingsbehoeften groeien en veranderen – of je nu de lay-out van jouw werkplek of winkel wilt veranderen, nieuwe gebieden aan jouw straatverlichtingsnetwerk wilt toevoegen of de weergave op een gevel van een gebouw wilt wijzigen. Je hebt de volledige controle.

Duurzaam en veilig

Minimaliseer het energieverbruik en haal de duurzaamheidsdoelstellingen door bewaking, rapportage en analyse van real-time en historisch energieverbruik. Bespaar energie en ga naar duurzame activiteiten met een reeks efficiëntiefuncties, waaronder dimschema’s, lichtopvang en aanwezigheidsdetectie. Jouw gegevens zijn volledig beschermd dankzij robuuste gebruikersverificatieprocedures en bekroonde cyberbeveiligingsmaatregelen.

Connected ecosystem

Met open, veilige API’s kan je real-time en historische verlichtingsgegevens delen met andere verbonden systemen om een slim ecosysteem te bouwen. Met API’s en andere tools kunnen softwareontwikkelaars van derden het Interact-platform verrijken door nieuwe apps en integraties te maken die gebruikmaken van Interact-commando’s en -gegevens.

Certified System Integrator

Project Nekton heeft de nodige opleidingen gevolgd en accreditaties behaald om erkend te worden als Certified System Integrator van het Interact platform.