Project Nekton gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Enkele weken geleden hebben hebben we onze kandidatuur gesteld voor The Circular Kickstart – een startersclass voor ondernemingen die klaar zijn voor een sprong in de nieuwe circulaire economie.

“De huidige lineaire business modellen hebben geen toekomst meer. We hebben nood aan een nieuw economisch systeem dat zorgt voor eindeloze groei binnen de grenzen van ons ecosysteem.”

Bij Project Nekton zetten we oude technologie om in nieuwe technologie: oude verlichtingsarmaturen bouwen we om naar LED armaturen en we maken de verlichtingsarmaturen slim door toepassing van sensoren en slimme cloud-verbonden sturingen.

We dragen duurzaamheid dus hoog in ons vaandel; we willen best in class zijn met onze verlichtingsprojecten. Maar, net als vele andere bedrijven staan we ook nog voor tal van uitdagingen in de nieuwe circulaire economie: Hoe kunnen we het verschil maken als dienstverlener in de circulaire economie en dé referentie worden als het draait om circulaire verlichting op expertise en uitvoeringsniveau?

Om op die vraag een antwoord te vinden hebben we ons aangemeld voor The Circular Kickstart. En we zijn enorm trots te kunnen aankondigen dat Project Nekton geselecteerd is als één van de 20 deelnemers aan dit unieke programma! Tijdens 8 boeiende sessies zullen we de komende weken kunnen leren uit de inzichten en ervaring van top experten om Project Nekton de onmisbare circulaire boost te geven die we nodig hebben. Samen met een team van experten en mentors zullen we zo sneller kunnen schakelen naar een futureproof en circulaire business mindset.

We kijken er alvast enorm naar uit!

www.circularkickstart.be

Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame verlichting? Laat je adviseren door onze experten!

LED's talk

Meer recente blog posts

Zinq
Van Wellen group
Van Moer Logistics
C. Steinweg Group
Plankton
Omco
Mediafin
Induver
WZC Mayerhof
IGW
Groupe Rossel
Etion
EATON
Campine
BMT
Bagaar
Asogem
Alstom
Unilin
Tops Foods
Bank van Breda