Project Nekton gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Adquio heeft recent zijn nieuwe Adquio Wall Screen 4″ gelanceerd, een nieuw geïntegreerd Casambi bedieningspaneel dat gemaakt is om in bestaande Europese lichtschakelaars te passen en zo naadloos te integreren.

Met de Adquio Wall Screen 4″ heb je niet alleen een slank scherm, maar ook een veelzijdig toestel dat jouw bedrijf of kantoor omvormt in een volledig verbonden ruimte. Naast de naadloze bediening van Casambi-verlichting geeft dit scherm je de mogelijkheid om verschillende systemen tegelijkertijd te beheren, wat zorgt voor een uitgebreide en intuïtieve ervaring.

Als officiële partner van zowel Adquio als Casambi, introduceren we graag deze nieuwe innovatieve technologie die naadloos design combineert met hoogstaande verlichtingstechnologie. In dit artikel gaan we dieper in op wat de Adquio Wall Screen 4″ is, hoe het werkt en welke voordelen het biedt voor uw bedrijf of toepassing.

Compact en Esthetisch Ontwerp

De Adquio Wall Screen 4″ is een toonbeeld van moderne technologie, speciaal ontworpen om esthetiek met functionaliteit te combineren. Het compacte ontwerp is niet alleen een technische prestatie; het zorgt ook voor een subtiele en stijlvolle aanwezigheid die naadloos opgaat in de omgeving. Het past perfect in de standaard Europese schakelaar ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor zowel renovatieprojecten als nieuwe installaties zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn.

Dit subtiele ontwerp maakt het mogelijk om de technologie op een niet-invasieve manier te integreren in traditionele en moderne interieurs. Of het nu gaat om kantoorruimtes, industriële omgevingen of thuis, de Adquio Wall Screen 4″ voegt een vleugje klasse toe zonder de bestaande esthetiek van de ruimte te verstoren.

Geavanceerde Technologische Integratie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Adquio Wall Screen 4″ is de integratie van een volledig Android-systeem. Dit platform biedt gebruikers flexibiliteit en toegankelijkheid door de mogelijkheid om de Casambi app standaard te draaien. De aanwezigheid van een volledig operationeel besturingssysteem opent de deur voor uitbreidingen en aanpassingen die verder gaan dan traditionele bedieningspanelen. Gebruikers kunnen andere applicaties installeren en aanpassen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel wordt dat zich aanpast aan specifieke behoeften en vereisten.

Intuïtieve Interactie

Naast de technische capaciteiten, biedt de Adquio Wall Screen 4″ een intuïtieve gebruikersinterface. De interface is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor alle functies toegankelijk zijn met slechts enkele aanrakingen. Dit aspect is cruciaal voor het verzekeren van een efficiënte en plezierige gebruikerservaring. Het hoge-resolutie display maakt details zichtbaar en levendig, wat bijdraagt aan een interactieve ervaring die gebruikers niet alleen in staat stelt om te controleren, maar ook om echt te verbinden met hun omgeving.

Installatie

De Adquio Wall Screen 4″ is ontworpen om de installatie zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te maken. Door zijn compacte formaat en de standaardisatie naar Europese schakelaar ruimtes (in een inbouwdoos van 60 mm), kan het apparaat eenvoudig worden geïntegreerd zonder ingrijpende wijzigingen aan de bestaande infrastructuur. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel retrofitting in bestaande gebouwen als voor installatie in nieuwe projecten.

Een interessant kenmerk van de Adquio Wall Screen 4″ is de flexibiliteit in stroomvoorziening. Het apparaat kan worden gevoed met zowel 110-240 V AC als via Power Over Ethernet (POE). Dit biedt meerdere mogelijkheden voor installatie afhankelijk van de beschikbare infrastructuur en voorkeuren van de gebruiker:

  • AC Power: Voor gebouwen waar traditionele bedrading aanwezig is, kan de Adquio Wall Screen 4″ eenvoudig worden aangesloten op de standaard AC voedingslijnen. Dit is vooral handig in bestaande structuren waar toevoeging van nieuwe bedrading onpraktisch zou zijn. Het toestel kan verbonden worden met WiFi, en zal met jouw Casambi netwerk communiceren via Bluetooth.
  • POE: Voor nieuwere installaties of waar geavanceerd netwerkbeheer een rol speelt, kan de Adquio Wall Screen 4″ ook worden gevoed via Ethernet-kabels. Installatie op deze manier zorgt voor de meest betrouwbare verbinding, maar is ook technisch de meest complexe manier. POE is een goede optie voor nieuwbouw waarbij de netwerkkabels al voorgeïnstalleerd zijn op het moment van de bouw.

Project Nekton biedt volledige ondersteuning en expertise voor de installatie van de Adquio Wall Screen 4″. Ons team van experts kan u bijstaan bij zowel de planning als de uitvoering van de installatie, en zorgen voor een naadloze integratie in uw bestaande systemen!

Uitgebreide Connectiviteit

Met opties zoals RJ45 voor lokale netwerken, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, en de mogelijkheid om als een Wi-Fi access point te fungeren, biedt de Adquio Wall Screen 4″ een ongekende veelzijdigheid. Deze connectiviteit maakt afstandsbediening en toegang tot een scala van functies mogelijk, van RGB-verlichtingscontrole tot klimaatbeheer en weergave van omgevingsdata zoals CO₂-verzadiging, temperatuur en vochtigheid.

De combinatie van deze connectiviteitsopties stelt de Adquio Wall Screen 4″ in staat om als hub te fungeren binnen een intelligent verlichtingssysteem of een breder smart home of office systeem. Het apparaat kan naadloos integreren met bestaande systemen en biedt gebruikers een centraal punt van controle en toegang, zowel lokaal als op afstand. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk en stelt gebruikers in staat hun systemen efficiënt te beheren zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.

Alle technische specificaties kan je hier terugvinden

Uitbreiding en Efficiëntie

Een belangrijk aspect van de Adquio Wall Screen 4″ is de mogelijkheid om samen te werken met de Adquio Controller, een krachtig hulpmiddel dat de kern vormt van het uitbreidingsvermogen van dit systeem. De controller is ontworpen om tot 120 individuele controle schermen te ondersteunen, wat het ideaal maakt voor zowel kleinschalige als grootschalige implementaties.

De Adquio Wall Screen 4″, gecombineerd met de Adquio Controller, biedt een uitzonderlijke schaalbaarheid. Dit is vooral voordelig voor grotere gebouwen of campussen waar meerdere ruimtes en zones individueel beheerd moeten worden. Met de mogelijkheid om meerdere schermen efficiënt te beheren via één centrale controller, kunnen gebruikers een uitgebreid netwerk van apparaten opzetten zonder de complexiteit die normaal gesproken gepaard gaat met dergelijke uitbreidingen.

Deze capaciteit maakt het mogelijk voor bedrijven en organisaties om een consistent en beheersbaar systeem op te zetten dat kan groeien en evolueren in lijn met hun behoeften.

Samenwerking met Casambi

Als partners van Casambi heeft Adquio een perfecte aanvulling gevonden in de Adquio Wall Screen 4″, waardoor de Casambi-ervaring naar nieuwe hoogten wordt getild. Dit toestel is niet alleen een display; het is een toegangspoort tot een toekomst waarin de controle over uw verlichting naadloos overgaat in een moderne levensstijl.

Conclusie

De Adquio Wall Screen 4″ stelt nieuwe normen voor geïntegreerde controle, waardoor gebruikers meerdere systemen vanuit één scherm kunnen beheren. Het apparaat redefineert niet alleen de controle over Casambi-verlichting, maar ook de algehele interactie met onze omgeving.

De combinatie van deze innovatieve eigenschappen maakt de Adquio Wall Screen 4″ een uitzonderlijke toevoeging aan de smart technology markt, en benadrukt het belang van zowel vorm als functie in de hedendaagse technologische ontwerpen. Naast het 4-inch Wall Screen biedt Adquio trouwens ook nog een hele reeks andere formaten aan voor zijn bedieningsschermen, van de kleinste 4″ tot het 17″ Industrial Screen en het 32″ Control Screen. Alle formaten kan je hier bekijken.

Met de ondersteuning van Project Nekton kunnen klanten verwachten dat ze niet alleen een product installeren, maar een geïntegreerde oplossing die hun interactie met technologie en hun ruimtes transformeert!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame verlichting? Laat je adviseren door onze experten!

LED's talk

Meer recente blog posts

Zinq
Van Wellen group
Van Moer Logistics
C. Steinweg Group
Plankton
Omco
Mediafin
Induver
WZC Mayerhof
IGW
Groupe Rossel
Etion
EATON
Campine
BMT
Bagaar
Asogem
Alstom
Unilin
Tops Foods
Bank van Breda