Overslaan naar hoofdinhoud

Stéphane, Guy en Cédric hebben de Casambi Commissioning Competence Certification behaald!

Zo is Project Nekton nu ook partner van Casambi, en kunnen we onze klanten bijstaan bij de installatie van Casambi slimme verlichtingstechnologie.

Bluetooth Low Energy (BLE), een low power draadloze technologie beschikbaar in alle moderne smartphones en tablets. BLE werd ontwikkeld in het Nokia Research Center waar de oprichters van Casambi werkten.

Een dergelijk zelforganiserend draadloos mesh-netwerk kan een groot aantal armaturen vanaf elk punt besturen. De Casambi toestellen zijn slim op zichzelf en enkel verbonden wanneer nodig. Een internetverbinding is niet nodig voor normaal gebruik, het is enkel nodig om gebruikersinterface configuraties te versturen of op te roepen vanuit de cloud service.

De gratis Casambi app werkt als een gebruikersinterface en tegelijk als lichtregeloplossing, als ingebruikstellingstool en als gateway op afstand. De technologie van Casambi werkt met bestaande armaturen of reeds geïnstalleerde wandschakelaars van elke fabrikant, maar kan ook gemakkelijk worden geïntegreerd in LED-drivers, LED-lampen of LED-modules.

Casambi werkt samen met alle toonaangevende fabrikanten van verlichtingsarmaturen.

Lees meer over Casambi en hoe we kunnen helpen met de integratie ervan

Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met duurzame en efficiëntere LED-verlichting. LED's talk