Project Nekton gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Signify Partner voor Interact, de kracht van het samenwerken

Verlichtingsprojecten worden met de dag complexer. Of het nu gaat om het ontwerp, de installatie, inbedrijfstelling of integratie: alleen de hoogst gekwalificeerde professionals zijn geschikt voor de job. Dat is de reden.

Daarom zoekt de wereldleider in verlichting samenwerking met partners zoals Project Nekton.
Het Signify Partner programma draait om het bereiken van het allerbeste. Het neusje van de zalm. En om nog beter te worden. Zowel technisch als commercieel. Samen nemen we nemen we het voortouw. We creƫren kansen en bouwen aan de toekomst in professionele verlichting.

Ontwikkeling

Innovatie en prestaties vereisen de wil en het vermogen om altijd te blijven leren. Dat is wat ons onderscheidt als een partnerschap. Vaardigheden onder de knie krijgen. Kennis uitbreiden. Prestaties verhogen. Signify Partners streven naar groei en ontwikkeling de hele tijd. Signify stelt ons in staat met inspiratie, opleiding, training en tools.

Samen

Wanneer het moeilijk wordt, is samenwerken met de juiste partners de sleutel tot succes.
Als partners rekenen we op elkaar en vullen we elkaar aan elkaar. Het is niet alleen wederzijdse ondersteuning; het is de uitwisseling die ons partnerschap energie geeft.
Een kwestie van 1 + 1 = 3. En als Signify Partner deel aan een exclusief gezelschap van buitengewone professionals. Een alliantie van uitmuntendheid.

Interact

Het Internet of Things platform voor geconnecteerde verlichtingssystemen.
Project Nekton volgt op dit moment de nodige opleidingen en accreditaties om erkend te worden als Certified System Integrator van het Interact platform.

Lees meer over Interact en hoe we kunnen helpen met de integratie ervan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame verlichting? Laat je adviseren door onze experten!

LED's talk

Meer recente blog posts

Zinq
Van Wellen group
Van Moer Logistics
C. Steinweg Group
Plankton
Omco
Mediafin
Induver
WZC Mayerhof
IGW
Groupe Rossel
Etion
EATON
Campine
BMT
Bagaar
Asogem
Alstom